Tänk på vardagsmotionen – köp en cykel

Om du kör bil till jobbet varje dag så kanske du känner igen dig i följande scenario. Du suckar över bilköer och stressade bilister som ska fram till vilket pris som helst. Dessutom tar bilkörningen ofta onödigt lång tid och du kanske ofta känner dig stressad över detta. Du kanske till och med har funderat på att cykla till jobbet istället för att köra bil.

Smidigt sätt att ta sig fram

Med en cykel tar du dig fram i trafiken på ett smidigare sätt än om du kör bil. Om du inte har någon längre sträcka till din arbetsplats så kan det dessutom gå fortare att cykla än att köra bil. Du slipper sitta fast i bilköer och du får dessutom både vardagsmotion och frisk luft på köpet.

El eller inte

Lite beroende på dina behov så finns det en uppsjö av cyklar att välja mellan. Om du tänker cykla lite längre och oftare så kan en elcykel vara ett vettigt alternativ för dig. Elmotorn ger dig hjälp på traven och gör dessutom att du kommer upp i en hastighet av ca 25 km/h utan problem. Välj någon passande cykel om du är sugen på att komma igång med att cykla till jobbet.