Upplev Premier League på plats i England

Att uppleva Premier League på plats är en stor dröm för många. Kanske har du ett favoritlag som du redan har följt under många år? Som tur är det inte så svårt att göra slag i saken. Det är ingen lång flygresa till England och många flygplatser har flera omgångar om dagen.

Tycker du det känns jobbigt att arrangera en resa på egen hand finns det organisationer som hjälper dig. Du kan ta en titt här och se om du hittar något passande.

Passa på och upptäck England på samma gång

När du ändå är plats i England kan du passa på att uppleva allt annat som landet har att erbjuda. Bara huvudstaden London har flera fotbollslag i högsta ligan. Alltså kan du kombinera en match med en weekend i huvudstaden. Då får du chansen att upptäcka alla fantastiska restauranger och shoppa på några av de mest välkända gatorna i Europa.

Du kan även åka till Manchester som är känt som en gammal industristad. Här huserar några av ligan bästa lag. Då kan du kombinera fotbollen med en fantastiskt charmig stad som har något för alla. Var bara ute i god tid om du vill biljetter till en speciell match.